Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ارومیه گفت: برخی از کاندیداهای انتخابات مجلس که در تبلیغات خود ادعا کرده‌اند برای توسعه آبادانی شهر تلاش می‌کنند؛ چگونه به حامیان خود اجازه می‌دهند پوسترهای تبلیغاتی آنها روی دیوار٬ جداول و علایم راهنمایی و رانندگی چسبانده شود؟ ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه٬ در روزهای گذشته هریک از نامزدهای انتخاباتی با شیوه‌های مختلف تبلیغی در ارومیه و دیگر شهرهای آذربایجان غربی  تبلیغات رسمی خود را آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باوجوداینکه طبق ماده 92 قانون شهرداری‌ها «نوشتن هر نوع مطلبی یا الصاق هر نوشته‌ای بر روی دیوارهای شهر که مخالف مقررات انجمن شهر باشد ممنوع است کل چهره شهر در بین انواع تبلیغات کوچک و بزرگ و متوسط گم‌شده و تمام خیابان‌ها و معابر عمومی  با کاغذ پاره‌های عکس نامزدهای انتخاباتی مزین شده است.

حامیان و طرفداران کاندیداها با استفاده از نردبان و هر وسیله‌ای که در ارتفاع بتوان با آن کار کرد، عکس نامزدهای مورد حمایت خود را به دیوار، پایه‌های برق و راهنمایی رانندگی و درخت می‌چسبانند و هر روز با چهره‌ای جدید از شهر روبرو می‌شویم.

نصب پوستر در محل‌های نامشخص جرم است

فرماندار ارومیه ضمن ابراز نارضایتی از وضعیت موجود می‌گوید:  هنوز 10 ساعت از جلسه توجیهی نامزدهای انتخاباتی  قبل از شروع تبلیغات نگذشته بود که متأسفانه کارهای خلاف قانون توسط برخی از آنان آغاز شد و تأسف برانگیز تر اینکه هنوز هم پوسترهای خود را به جدول، درودیوار و علائم راهنمایی و رانندگی می‌چسبانند.

علیرضا ملامحمدی‌زاده نصب پوستر غیر از محل‌های مشخص را بی قانونی دانسته و می‌افزاید: گویا طرفداران و نصابان پوسترها در این خصوص توجیه نیستند یا در بدترین حالت نامزدها به این موضوع اهمیت نمی‌دهند و از نظر آنان هدف وسیله را توجیه می‌کند.

ملامحمدی‌زاده با اشاره به اینکه چسباندن آگهی تبلیغاتی بر روی ایستگاه‌های اتوبوس و سایر المان‌های شهری به صلاح مردم و نامزدهای انتخاباتی نیست تأکید می‌کند: هواداران نامزدهای انتخاباتی تبلیغات خود را در محل‌های غیرمجاز نصب نکنند و در محل‌های پیش‌بینی شده اقدام به نصب تبلیغات کنند در غیر این صورت  برای همه متخلفان پرونده قضایی تشکیل می‌شود تا از گسترش این نوع از تبلیغات افسارگسیخته طی روزهای آینده جلوگیری شود. 

مزاحمت برای شهروندان ایجاد می‌شود

کاوه حسینی یکی از شهروندان ارومیه‌ای  با اشاره به سمت پوسترهای تبلیغاتی بر روی دیوار ساختمان‌های مسکونی می‌گوید: اینها تبلیغات مزاحمی است که بدون هماهنگی  روی در و دیوار نصب می‌کنند و رفتگران زحمت کش هر دوره دم عید برای تمیز کردن آنها به زحمت می‌افتند.

طاهر بیاتی شهروند دیگری که از وضعیت موجود گله‌مند‌است بیان می‌کند: بدتر آنکه هر کاندیدا پوستر رقبایش  را از دیوار کنده و  تبلیغات خودش  را دوبله چسبانده و از آن هم بدتر نام کاندیدایی است که بارنگ بر روی سنگفرش خیابان نوشته‌شده است.

مریم محمودی یکی از شهروندان معترض به برهم خوردن نظم چهره شهر می‌گوید:  یکی از وظایف مردان قانون تلاش برای آبادانی و زیبایی شهر است و نباید خود آنان برای رسیدن به مقصود خود چهره شهر را با چسباندن پوسترهای تبلیغاتی زشت کنند.

فرمانده سپاه کردستان: مردم برای «حضور گسترده در انتخابات و تشکیل مجلس انقلابی» پای کار بیایندبیش از یک‌میلیون و 900 هزار گیلانی واجد شرایط رای‌دادن در انتخابات دوم اسفندماه هستند

پایه‌های برق، تابلوهای راهنمایی و رانندگی، صندوق‌های کمیته امداد٬ میدان‌ها و جدول‌های کنار خیابان و موارد از این دست  از تبلیغات برخی کاندیداها در امان نیستند٬ این در حالی است که پس از انتخابات وقتی در و دیوار شهر را نگاه می‌کنیم، چهره‌ای زشت و زخمی به ذهن متبادر می‌شود و اگر این پوسترها و عکس‌ها از هم جدا شود، آن چسب زیر تصاویر چهره زشتی برجای گذاشته و آثار آن بر روی در و دیوار باقی می‌ماند درحالی که هدف از انتخابات تعیین نمایندگان مردم برای آبادانی و توسعه شهرستان است.

گزارش از راضیه محمودپور

انتهای پیام/7548/ز

R7548/P/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نامزدهای انتخاباتی راهنمایی و رانندگی پوسترهای تبلیغاتی فرماندار ارومیه تبلیغات خود روی دیوار چهره شهر بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی آماده برگزاری انتخاباتی پرشور در دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

استان لرستان دارای هفت حوزه انتخابیه اصلی بوده که در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، نمایندگان منتخب شش حوزه انتخابیه با رأی مردم مشخص شدند و انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی باتوجه‌به رقابت نزدیک کاندیداها، به‌دور دوم کشیده شد.

رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها

در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، «محمدرضا ملکشاهی راد»، «رضا سپهوند»، «هادی هاشمی نیا» و «قدرت الله ایمانی» قرار است با یکدیگر به رقابت بپردازند، رقابتی که در یک هفته منتهی به برگزاری دور دوم انتخابات، بیشتر در مناظره‌های تلویزیونی و همچنین فضای مجازی داغ‌تر شده است.

تا کنون دو مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در شبکه استانی لرستان برگزار شده، در این مناظره‌های تلویزیونی، رقابت چالشی بیشتر در بین «محمدرضا ملکشاهی راد» که سابقه و تجربه حضور در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد و همچنین «رضا سپهوند» که از چهره‌های علمی این حوزه انتخابیه به شمار می‌آید، وجود دارد.

در این میان «هادی هاشمی نیا» در این مناظره‌های تلویزیونی خود را در حاشیه امن قرار داده و تنها نسبت به ارائه برنامه‌ها و اقدامات خود در مجلس آینده در صورت رأی‌آوردن اقدام کرده و این «قدرت الله ایمانی» است که در مناظره‌های تلویزیونی که این روزها فضای انتخاباتی مرکز لرستان را گرم‌تر کرده حضور پیدا نکرد و این امر موجب ایجاد سؤالاتی در اذهان عمومی مردم شد.

ردپای تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و نشست‌های خانگی

همچنین هر کدام از کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی اقدام به راه‌اندازی کانال‌ها و گروه‌های مجازی در شبکه‌های مختلف تلگرام، اینستاگرام، ایتا و… کرده‌اند تا از دیگر رقبای خود عقب نمانند، استفاده از فضای مجازی اگرچه ممکن است دارای برخی از محاسن باشد و استفاده از کاغذ و پوسترهای رنگی را به حداقل برساند، اما آنچه واضح بوده، تأثیرگذاری منفی آن بر انتشار اخبار غیرصحیح و شایعه است.

برگزاری نشست‌های خانگی از سوی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی از دیگر نمونه‌های تبلیغات انتخاباتی در لرستان است، نامزدها برای جمع‌کردن آرای مردم به محله‌های مختلف می‌روند و در منازل اقوام و فامیل اقدام به ارائه برنامه‌ها و سخنرانی‌های خود می‌کنند.

باتوجه‌به فضای قومی و قبیله‌ای که در لرستان وجود دارد، تجربه نشان داده که این شکل از تبلیغات همیشه برای کاندیداها ثمربخش بوده و این امر موجب شده که کاندیداها بر برگزاری این‌گونه نشست‌های خانگی پافشاری فراوانی داشته باشند.

انتخابات تمام الکترونیک برگزار می‌شود

محمدباقر احمدی چگنی فرماندار خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، ۴۳۰ شعبه اخذ رأی در دور اول انتخابات داشتیم و همین تعداد را مجدد برای برگزاری دور دوم انتخابات در نظر گرفته‌ایم و تعداد شعب اخذ رأی اضافه یا کسر نشده است.

وی عنوان کرد: از مجموع ۴۳۰ شعبه اخذ رأی، ۳۶۵ شعبه مربوط به شهرستان خرم‌آباد به‌عنوان حوزه اصلی و ۶۵ شعبه دیگر آن مربوط به حوزه فرعی، یعنی چگنی است.

فرماندار مرکز لرستان، بیان داشت: انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی به‌صورت کاملاً الکترونیک برگزار خواهد شد.

احمدی چگنی با تأکید بر اینکه از دستگاه‌های احراز هویت پیشرفته‌تری استفاده خواهیم کرد، گفت: این دستگاه‌ها مجهز به قسمت اثر انگشت هم هستند.

کد خبر 6096310

دیگر خبرها

  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • آغاز فعالیت تبلیغاتی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه از امروز
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است